Bestelinfo

Wilt u producten bestellen? Banketbakkerij Gustaf heeft sinds jaar en dag een bezorgdienst ter beschikking. Uiteraard kunt u ook afhalen in onze winkel.
Indien u direct wil bestellen dan kunt u gebruikmaken van onze webshop of bellen met 074-2914361

Bezorgtijden


Uw bestelling ontvangen wij graag tijdig van u, bij voorkeur 1 dag of langer van te voren. Dit i.v.m. inplannen van routes, ook hebben onze producten voorbereiding nodig om onze kwaliteit te garanderen.
‘s Morgens bezorgen wij tussen 8:00 en ± 12:00, dit is een gemiddelde tijd en uiteraard seizoensafhankelijk. De door u aangegeven voorkeur levertijd proberen wij zo goed mogelijk aan te houden. Helaas kunnen wij geen exacte bezorgtijd garanderen, maar wij doen ons uiterste best uw voorkeurstijd te benaderen.

Bezorgkosten


Voor het bezorgen rekening wij bezorgkosten van 4,95 per bestelling. Wij bezorgen in Hengelo en Borne. Indien u buiten deze gemeentes bezorgd wilt worden, neem dan even contact op, dan kunnen we bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Betalen


In onze webshop kunt u uw bestelling direct via iDeal betalen.

Banketbakkerij Gustaf
Wemenstraat 61
7551 EW  HENGELO

Heeft u vragen?
Bel 074-2914361 of stuur ons een e-mail of bericht.

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot 17:00 uur geplaatst worden. Op zondag zijn wij gesloten

Afhalen/Bezorgen
U kunt uw bestelling ophalen in de winkel, deze is op maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 - 17:00 uur. Wij kunnen uw bestelling ook bezorgen in Hengelo en Borne. De bezorgkosten zijn €5,95 per bestelling.

Veilig betalen
iDeal